0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sedežna garnitura Nest III

DIMENZIJA: 273 x 180 cm, višina 95 cm

Sedežna garnitura Nest III

DIMENZIJA: 273 x 180 cm, višina 95 cm

Kvalitetna kotna sedežna garnitura Nest III. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Kotna sedežna garnitura Nest III v dimenziji 273 x 180 cm in max 95 cm višine. Ta višina je odvisno od položaja in naklona vzglavnika. Sedežna je sestavljena iz odprtega kotnega zaključka in dvoseda z roko naslonoma. 

V delu dvoseda je pomožno ležišče z uporabno ležalno površino 129 x 218 cm. Pod odprtim zaključkom s kotom je dvižni zaboj do katerega dostopate s preprostim dvigom sedišča. Zaboj je uporaben za vse dodatne odeje in blazine. 

  • polnilo v garnituri: valovito vzmetenje in kakovostna HR prožna pena
  • naslon po naklonu za glavo, temne lesene noge
  • moderno prešitje
  • pomožno ležišče
  • dvižni zaboj za posteljnino
  • izdelava v levi in desni postavitvi
  • številna ponudba kolekcije

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo