Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Kuhinjske nape Gorenje, nape Faber

Kuhinjske nape Gorenje, nape Faber
 

KUHINJSKE NAPE FABER

Ne glede na to, ali gre za stropno, vgradno, klasično ali sodobno napo, je to nepogrešljiva naprava, ki jo je treba skrbno izbrati, pri tem pa upoštevati dejavnike, kot so funkcionalnost, modna oblika, enostavnost namestitve in praktičnost. Podjetje Faber je na trgu prisotno že več kot 60 let. Zaradi tega so nape Faber priljubljena izbira tistih, ki si želijo prijetnejše izkušnje kuhanja in kuhinjo brez kuhinjskega dima, vlage ter poškodb zaradi pare.
Odstranjevanje kondenzacije, vonjav in hrupa prepustite podjetju Faber. Prav zaradi tega predstavlja kuhinjska napa Faber pravo osvežitev za vašo kuhinjo.

KUHINJSKE NAPE GORENJE

Kuhinjske nape Gorenje ponujajo dvoje v enem, saj gre za tehnološko napredne pripomočke v vrhunski obliki. Nape Gorenje učinkovito odstranjujejo neprijetne vonjave ter delujejo tiho in zanesljivo. Med posebnimi prednostmi novih nap Gorenje sta tudi nastavitev časa samodejnega izklopa, ter funkcija osveževanja, ki vsako uro za deset minut vklopi napo in tako v prostoru ohranja svež zrak. Novejši modeli imajo vgrajen senzor, ki zazna, kdaj so filtri onesnaženi do te mere, da napa ne deluje več optimalno. 

PRAVI NASLOV ZA KUHINJSKE NAPE FABER IN GORENJE:

Priporočamo: ob hkratnem nakupu kuhinjske nape in kuhinje iz naše ponudbe, je montaža za napo brezplačna.

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.