0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ležišče AS Plus

Ležišče AS Plus

Ležišče za vse, ki imajo težave z alergijami in vse, ki želijo dolgoročno naložbo v svoje zdravje. Izdelano v Sloveniji. Preberi več
Slovenska postelja

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Ležišče za alergike in astmatike je vse, kar potrebujete za spanje v boju z alergijami in astmo. Primerno pa je tudi za vse ostale, ki si želite spati na kakovostnem ležišču.

  • pet consko ležišče
  • sestava ležišča: TFK žepkaste vzmeti, obojestransko juta, obojestransko sisal in bombaž, obojestransko pena z dodatkom elastina (2 cm), obojestransko lateks (2 cm)
  • dodatno zaščitno bombažno pletivo za jedro
  • višina ležišča: 21 cm
  • trdote: M - medium, ST - srednje trdo, T - trdo
  • prevleka: LuxStressFree
  • sestava prevleke: 37% bombaž, 63% poliester

Prevleka ležišča LuxStressFree je antibakterijska in z vgrajeno zaščito proti pršicam. V tkanino prevleke so vgrajena vlakna za odvajanje statičnega naboja za boljše počutje in preprečevanje nabiranja prašnih delcev na površini prevleke. Prevleka je snemljiva in pralna.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo