0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dvižne postelje

Dvižne postelje

Močna postelja in odlična vzmetnica, to je najboljši par. Dvižna postelja se izdela v dimenzijah160 x 200 ali 180 x 200 cm. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Moderne dvižne postelje so na voljo v širini 160 in 180 centimetrov. Okvir dvižne postelje vsebuje dno. Ogrodje dna je kovinsko. Število letev in razmak med njimi pa dopušča, da lahko uporabljate ležišča s žepkastim vzmetenjem, ležišča iz pene ali ležišča iz lateksa.

Dostop do prostora pod posteljo je mogoč tako, da pri vznožni strani s potegom traku na gor dvignete celotno ležalno površino. Z rahlim pritiskom proti tlom pa posteljo elegantno zaprete. 

Da boste odlično spali, vam priporočamo, da si ogledate in izberete tudi ležišče ali vzmetnico iz naše ponudbe.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo