0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ležišča in vzmetnice

Vzmetnica Global Regular
SPLETNA AKCIJA
Vzmetnica Global Regular

Vzmetnica Global Regular

570,00€ 456,00€

Že od:12,14€/mesec

Vzmetnica Platinum

Vzmetnica Platinum

719,00€ 611,15€

Že od:16,3€/mesec

Vzmetnica Kozmik

Vzmetnica Kozmik

429,00€ 364,65€

Že od:12,42€/mesec

Vzmetnica Panda Gold

Vzmetnica Panda Gold

390,00€ 351,00€

Že od:11,94€/mesec

Dober spanec je tako kot prehrana in redna telesna aktivnost ključnega pomena za zdravje. Strokovnjaki v povprečju priporočajo osem ur spanja, mlajši ga potrebujejo več in starejši ljudje manj. Dobro izbrano ležišče lahko veliko pripomore k dobremu špancu. 
Na kakovostnem ležišču mirneje spimo, spanec je trdnejši in z manjšimi motnjami. Naložba v kvalitetno ležišče se bo vsekakor obremenjevala.

Katero je pravo ležišče?

Ležišče, ki nudi podporo, ima kvalitetne materiale, je zračno in udobno. Takošno, da boste ob koncu dneva komaj čakali, da greš »samo spati.« 

Vrste ležišč:

  1. Žepkasto vzmetenje nudi točkovno prilagajanje telesu. Optimalno podporo telesu in izjemno udobje. Lega hrbtenice je v pravilnem položaju, spanec je miren z manj gibanja. Na pritisk telesa se odzovejo samo obremenjene vzmeti, ostale pa mirujejo. Še več udobja nudi 5 ali 7 consko jedro. Porazdelitev con: trše mehkejše trše mehkejše trše. Sama debelina žice vzmeti pa vpliva na samo trdoto ležalnega udobja. 
  2. Klasično vzmetenje je narejeno iz vzmeti, ki so med seboj povezane s spiralno žico. Vzmetnica se telesu prilagaja ploskovno, ležalno udobje občutimo kot trše ležišče. 
  3. Ležišča iz pene se razlikujejo po tipu pene in številu con. Puhin pena nudi fleksibilnost in elastičnost. Ohranja svojo obliko in se dobro prilagaja telesu. HR-pena ima visoko elastičnost. Odlično uravnava vlago in toploto. Telesu daje ustrezno oporo. Spominska pena pod težo telo objame, kar v veliki meri zmanjša povratni pritisk.
    Pomembno pa je, da so ležišča iz pene primerna za alergike in astmatike.
  4. Lateks ležišča so zračna. Dodatni zračni kanali preprečujejo pregrevanje telesa in znatno prispevajo k ugodni spalni klimi. Primerno za vse, ki morajo veliko ležati, ne povzroča preležanin. Odlična spalna kombinacija z dvižnim posteljnim dnom.

POSEBNOST partnerskega ležišča:
Partnersko ležišče je širine ležišča 160, 180 cm ali več, v katerih sta jedra različnih trdot s skupno prevleko. Ležišča so namenjena parom z različno telesno težo.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo