Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Akcije

 
 
 

 
 
 
   
 
 
 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine: http://prevc.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanjem na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina : http://prevc.si je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

Varovanje osebnih podatkov:

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika), ki jih je vpisal ob nakupu (ime, priimek, naslov, pošta, telefon, e-pošta) in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim. Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje e-novice, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim oz. tretjim osebam. V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to lahko sporoči na e-poštni naslov trgovina@prevc.si ali nam pošlje pisni zahtevek preko pošte na naslov: Prevc, saloni pohištva, d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica.

Cene:

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
Spletna cena je cena, po kateri so izdelki na voljo ekskluzivno kupcem spletne trgovine Prevc.si. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine in prevoza. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji.

Postopek nakupa:

Izberite izdelek ter količino. Vnesite vse vaše osebne podatke. Izberite način plačila in način dostave. Pred oddajo naročila prosimo preglejte nakupno košarico, izvedite morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom oz. zaključite nakup. Po končanem nakupu se vam preko elektronske pošte pošlje obvestilo o izvedenem nakupu. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, je prejeta naročilnica hkrati tudi predračun, katero avtomatsko prejmete na vaš e-poštni naslov. Naročilo bo šlo v nadaljnjo obdelavo šele ob zaznavi plačila. Ponudnik vas lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče na vašo kontaktno telefonsko številko. 
Naročene izdelke pošiljamo preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. Za kvaliteten prevoz pa vam izdelke dobavimo tudi preko naše osebne prevozne službe.

Blago odpremljeno: v kolikor se odločite za prevoz naročenega blaga na izbrani naslov,  vam v dogovorjenem roku blago pripravimo, odpošljemo in vas o tem po elektronski pošti obvestimo.
Blago pripravljeno za osebni prevzem: če ste se odločili za možnost osebnega prevzema naročenega blaga v naših poslovalnicah vas v elektronskem sporočilu obvestimo, da je naročeno blago pripravljeno za osebni prevzem.

Način plačila:

Kupec lahko izbira med plačili:

  • plačilo s plačilno bančno kartico: Mastercard, Visa in Maestro
  • z gotovino ob prevzemu
  • s predračunom

Pošta Slovenija obračuna strošek plačila po povzetju:

Nakup izdelkov do vrednosti 98,00 € računa, je strošek 1,05 €.

Nakup izdelkov nad 98,00 € in do 501,00 € se obračuna strošek dostave 1,07% od vrednosti računa.

Nakup izdelkov nad 501,00 € se obračuna enotni strošek 5,36 € + 0,30% od vrednosti računa.

Prevoz blaga v Sloveniji:

Za prevoz naročil v spletni trgovini http://prevc.si skrbijo naši pogodbeni partnerji: Pošta Slovenije in TNT. Vendar si ponudnik prevc.si pridržuje pravico izbrati tudi drugo prevozno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za prevoz pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače. Prevoz se vrši do vhodnih vrat stanovanjske hiše ali bloka.

Stroški prevoza:

Strošek prevoza za izdelke v spletni trgovini Prevc je različen od 3,90 €, 7,90 € do 15,00 €. Točen strošek prevoza je viden v spletni košarici pri izbranem izdelku. Ob nakupu večjega števila izdelkov se znesek spreminja, vendar je obračunano največ za 15,00 €. 

Strošek prevoza za izdelke v spletni trgovini je brezplačen ob nakupu nad 1500 eur.
Za strošek prevoza pri nakupu eksponata (Outlet ponudba ekponatov) preko spletne trgovine, se s stranko dogovorimo osebno. 

Osebni prevzem

Izdelke, kupljene v spletni trgovini Prevc.si, lahko brez dodatnih stroškov prevoza prevzamete tudi osebno v delovnem času v naših poslovalnicah:

  • Prevc, saloni pohištva, d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica
  • Alples studio Ljubljana BTC, hala 10, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.

DOBAVNI ROKI

Izdelek z oznako NA ZALOGI, odpošljemo na dan oddaje naročila oz.najkasneje naslednji delovni dan. Dostavna služba naročeno blago dostavi najkasneje v treh delovnih dneh. Dobavni roki, navedeni na straneh izdelkov, so informativni in izražajo okvirni čas, v katerem so izdelki dobavljeni s strani naših dobaviteljev in nato dostavljeni končnemu kupcu. O predvidenem dobavnem roku oz.lastenem prevzemu blaga v enem izzmed naših salonov je kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila

Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prejema blaga ponudniku na e-naslov trgovina@prevc.si sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku/podjetju v 15 dneh po oddanem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.
Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni obliki.
Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na pisno sporočeni TRR kupca.
V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim zahtevam.

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, ponudbe, računi, itd.) na njegov elektronski naslov. To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče na trgovina@prevc.si

Dorfarje, dne 20.11.2016
Prevc, saloni pohištva, d.o.o.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.