0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Novost - pohištvo Center Alples

Pohištvo Center je novost leta na našem trgu. Gre za program, namenjen opremljanju spalnice, mladinske ali otroške sobe, dnevne sobe in predsobe.
Novost - pohištvo Center Alples

Pohištvo Center je novost leta 2016 na našem trgu. Gre za program, namenjen opremljanju spalnice, mladinske ali otroške sobe, dnevne sobe in predsobe. S posebni pohištvenimi elementi pa je namenjen opremljanju apartmajev in garsonjer.

Gre za pohištvo preprostih ravnih linij z minimalističnimi detajli. Temelji na zanimivi mešanici materialov in barv. Osnova za pohištvo Center je lesni dekor Fleetwood, ki je podoben beljenemu boru, to pa se kombinira z barvnim dekorjem – belo barvo – v matirani ali lakirani izvedbi. Pohištvo je narejeno v izgledu masivnega lesa.

Izbirate lahko med tremi različnimi ročaji in med pestro paleto različnih elementov kot so nizke omarice, garderobne omare in postelje v različnih dimenzijah. Posebni elementi iz programa Center so pisalna miza, toaletna miza, ogledala in obešalna stena in dve različni izvedbi nočnih omaric. Ti elementi omogočajo enostavno opremljanje prostorov.



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo