0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sedežne garniture in trosedi z ležiščem

Sedežne garniture in trosedi z ležiščem

Elegantno, uporabno in raztegljivo. Privoščite si spalno udobje s stilom tudi na počitnicah. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Poleg udobne postelje naj bo v apartmaju tudi dodatno ležišče. V ambient se poleg ostalega pohištva da odlično umestiti tudi manjšo kotno sedežno garnituro ali pa raztegljiv trosed. Raztegljiva izvedba je zelo dobrodošla za manjše apartmaje, večje družine in nenapovedane goste. Večino sedežnih garnitur je možno dimenzijsko prilagoditi prostoru. Izbirate lahko med številnimi barvami mikro tkanine, dekorativnim blagom ali naravnim ter umetnim usnjem.

Priporočamo, da izberete mikro tkanino, ki je zaščitena s tehnologijo Aquaclean. Tako blago je preprosto za vdrževanje, madeže od vina, črnila, maščobe ali čokolade lahko enostavno očistite le z malo vode in čisto krpo.

PRIPOROČAMO


3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo