0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mini kuhinje za apartmaje

Mini kuhinje za apartmaje

Mini kuhinja ali majhna kuhinja? Oprema manjše kuhinje ni tako enostavna, kot se zdi na prvi pogled. Rabimo manj elementov, a bolj premišljeno 3D načrtovanje kuhinje. Idealna rešitev za apartmaje in garsonjere. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

MINI KUHINJA IN GOSPODINJSKI APARATI

Majhna kuhinja, mini kuhinja ali blok kuhinja? To so tiste kuhinje, kjer je poleg funkcije shranjevanja, obdelave živil in kuhanja pomemben vsak centimeter prostora.

Mini kuhinja se lahko postavi v apartma, manjše stanovanje ali garsonjero. Zelo pomembno je že na začetku narediti dober 3D načrt prostora, premišljeno razporediti elemente in izkoristiti vsak razpoložljivi kotiček s kuhinjskimi elementi po meri.

V mini kuhinji naj bo hladilnik vgrajen pod kuhinjski pult. Uporabni kuhinjski pult nad njim pa izkoristite za mikrovalovno pečico. Ne pozabite na dovolj velik in energijsko učinkovit zamrzovalnik, poletni gostje vam bodo zelo hvaležni. Kuhalna plošča naj bo enostavna, manjša, zgolj z dvema grelnima poljema. V kuhinjski sestav lahko po potrebi vključite tudi pečico, čeprav se v apartmajih bolj poredko uporablja, nekateri gostje pa vam bodo hvaležni. Večje udobje bivanja pa dosežete s postavitvijo pomivalnega in pralnega stroja.


IZBOR MODELOV KUHINJ, s katerimi lahko sestavite mini kuhinjo, blok kuhinjo ali majhno kuhinjo v L kotni postavitvi, eni ali dveh linijah.

   

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo