0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pohištvo za opremo apartmajev

Pohištvo za opremo apartmajev

Pohištvo za celovito opremo apartmajev. Opremite v svežem dizajnu in enakem slogu celoten apartma. Ustvarite prijeten ambient s pohištvom Alples. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Pri opremljanju apartmaja je cilj ustvariti prijeten in funkcionalen ambient v celotnem stanovanju. Bela barva bo prostore, ki so običajno majhni, optično povečala. Zato morda izberemo belo kuhinjo, ki ji dodamo zelo moden hrastov lesni dekor. Ista zgodba se nadaljuje v spalnici, kjer lahko prevladuje zemeljska barva, bela pa je samo za dodatek.

Dnevna soba niti v apartmaju ne potrebuje pretirane zasičenosti s pohištvom. Obvezni element je sedežna garnitura v vzdržljivih materialih, ki so hkrati praktični za vzdrževanje. Pohištveni elementi so minimalistični, mogoče za popestritev dodamo samo stensko oblogo za televizorjem.

Spalnica je v apartmajih poseben prostor, tako kot to velja za otroško sobo. Pohištveni seznam pa vključuje posteljo, pograd, dvodelno ali tridelno garderobno omaro in morda celo manjšo pisalno mizo, ki služi tudi kot lepotilni kotiček. 

Vsekakor tudi v apartmajih velja pravilo, da je manj več. Običajno so apartmaji takšnih velikosti, kjer se združita dva ali celo več prostorov v enega. Za večjo kakovost bivanja izberite pohištvo kakovostne izdelave, ki sledi trajnostnim načelom opremljanja. Izdelava po meri pa omogoča, da prostor izkoristimo kar najbolje.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo