0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dodatki v apartmaju

Dodatki v apartmaju

Vizualno privlačni apartmaji so bolj obiskani, zato se le poigrajmo z dodatki kot so svetila, tekstil, oblazinjeno pohištvo, senčila... Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

BARVE V APARTMAJU

Barve so pomemben sopotnik v našem življenju. Pohištvo v apartmaju naj bo svetlo, s tem optično povečate prostor. Posteljnina, zavese, preproge in drugi dodatki naj bodo prežeti s toplimi odtenki barvnega spektra. Svetujemo vam, da so stene enobarvne in pastelnih barv. Uporabite slike in ogledala, ki prostor prav tako navidezno povečajo.

SVETLOBA V APARTMAJU

Že ob montaži pohištva dodajte primerno osvetlitev delovnih površin v kuhinji in ambientalno osvetlitev spalnice ter dnevne sobe. Osvetlitev shranjevalnih površin v kuhinji in v garderobnih omarah pa je predvsem praktične narave. Dovolj osvetljeni apartmaji bodo delovali zračno, prijetno in privlačno.

Posvetite se podrobnostim, da bodo gostje zadovoljni in se bodo z veseljem vsako leto vračali.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.