0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasične pisalne mize

Klasične pisalne mize

Klasične mize za prvošolčke, najstnike, študente, za opremo domače pisarne. Mize različnih oblik in dimenzij... Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Na enem mestu je zbrana ponudba klasičnih pisalnih miz. Klasične pisalne mize so na voljo v globini 50, 57, 62 in 64 cm. Za vse, ki potrebujete še več prostora pa so na voljo mize z globino 70, 80 ter celo 100 cm. Širina miz se začne pri meri 95 cm. Najbolj pogosta izbira naših strank je dolžina 120 in 140 cm. Vedno več pa so v uporabi pisalne mize z dolžino med 140, 160 in celo do 210 cm. 

Izdelava po naročilu pa omogoča tudi pisalno mizo po vaših željah. Od ravne oglate linije, do zaobljenih robov, do vgradnje rešetke za radiator, prilagoditve za cevi, dimenzijo in širino po meri,..  Modeli miz se razlikujejo  med seboj po obliki, enobarvnem oz. lesnem dekorju, namenu...

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo