0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pisalne mize Mali Princ po meri

Pisalne mize Mali Princ po meri

Ergonomsko oblikovane pisalne mize narejene tudi po meri prostora in prilagojene za otroka v vseh starostnih obdobjih. Na izbiro so ravne, kotne mize, mize brez ali s predali, dodatne police, poličniki ali predali na kolesih. Preberi več
Mlinar

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Glavne posebnosti:

  • barve: jesen, larix, bela, beljeni hrast in hrast naravni
  • globina od 50 cm do 100 cm
  • dolžina od 95 cm do 210 cm
  • ravne pisalne mize različnih dimenzij
  • kotne pisalne mize v levi ali desni poziciji, izdelava tudi po meri prostora
  • različna podnožja: ravna stranica, kovinske noge, kombinacija naslona na omarico

Pisalne mize so nepogrešljivi del pohištva vsake otroške in mladinske sobe. Kako velika je lahko miza je odvisno od same razpoložljivosti sobe in seveda tudi kdo jo bo uporabljal. 

Pisalne mize Mali Princ se dobi v 4 modernih lesenih vzorcih. Miza v belem dekorju pa se lahko postavi v katerokoli sobico. 

Pri izbiri ustrezne pisalne mize bodite pozorni na to, da bo miza dovolj velika, če tudi je otrok v tem trenutku niti ne potrebuje. Priporočamo, da izberete mizo, ki bo nekaj let služila potrebam in odraščanju otroka.

Barve za pisalne mize

Pisalna miza za prvošolčka

Miza naj bo prilagojena starosti otroka in njegovim potrebam. Za začetek niti ne potrebuje velike mize. Dovolj je miza širine 95 do 120 cm ter globine do 60 cm. Nepogrešljivi kos pohištva, ki ne sme manjkati v nobeni otroški sobi, je priročen predalnik po možnosti na kolesih. Predalnik je v tem primeru lahko nadomestek tabureja, nočne omarice ali kot dodatni stol za prijatelja.


Pisalna miza za najstnika

Miza naj bo večja, če le prostor dopušča. Otrok naj izbere mizo, za katero bo rad ustvarjal, hkrati pa bo miza dovolj praktična in funkcionalna. Površina naj bo večja, vsaj 140 do 160 cm. Globina 60 cm je premajhna, priporočamo 80 do 100 cm. Tako bo dovolj prostora za pisanje, odlaganje in našel se bo prostor tudi za računalnik. Delovni kotiček najstnika dopolnite še s stenskimi policami, raznimi poličniki in z omarico s predali.  


Pisalna miza po meri

Pisalna miza je največkrat postavljena blizu okna, kjer je največ naravne svetlobe. Za to pozicijo se največkrat izbere ravno pisalno mizo. Da mizo lahko postavite čim bližje zidu se v mizo vgradi rešetka za radiator ali naredi izrez za cevi. Kotne pisalne mize so večkrat postavljene tako, da mizna plošča sloni na predalniku. Dimenzija in površina mize se prilagodi samemu prostoru. Za čim večjo izkoriščenost površine mize priporočamo, da izberete globino 80 do 100 cm. Miza izdelana po meri nudi izdelavo na želeno dolžino in širino, razne izreze oz. vgradnjo prezračevalne rešetke, ravne ali zaobljene robove, različna podnožja,..

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo