0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kotne pisalne mize

Kotne pisalne mize

Prostorne kotne pisalne mize v ambientu ostalega pohištva za otroške in mladinske sobe. V ponudbi so serijsko izdelane kotne mize, seveda pa je možna prilagoditev oz. izdelava tudi po meri prostora in uporabnika. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Nepogrešljivi kos pohištva v vsaki otroški oziroma mladinski sobi in tudi nazadnje v vsaki pisarni je pisalna miza. Da je razpoložljivi prostor sobe čim bolje izkoriščen priporočamo postavitev kotne pisalne mize. V prvi vrsti je delovni kotiček v kotu sobe, osrednji del prostora bolj prehoden, delovna površina je večja, z dodatnimi omaricami pa se pisarniški del elegantno dopolni z ostalimi elementi otroške sobe. 

Izdelava po meri omogoča 100% prilagoditev samemu prostoru. Po željah pa se kotna miza popolnoma lahko prilagodi tudi samemu načinu dela uporabnika. Na razpolago so številni barvni - lesni dekorji, izbira leve ali desne pozicije mize z manjšim ali daljšim krakom, različna podnožja, predalniki na kolesih in ostali pohištveni dodatki mize. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo