Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Hladilniki Bosch

Hladilniki Bosch

Največja svežina, ki jo lahko ponudite vašim živilom. Hladilniki Bosch. 

 

Različna živila potrebujejo različne pogoje shranjevanja: ribe, meso in mlečne izdelke je najbolje shraniti v suhem prostoru z nizko stopnjo vlažnosti. Za sadje in zelenjavo pa je po drugi strani potrebna visoka stopnja vlažnosti, kar preprečuje izsušitev. Inovativni sistemi za ohranjanje svežine v hladilnikih Bosch z zamrzovalnikom zagotavljajo najboljšo tehnologijo hlajenja za vse vrste živil. Hladilniki Bosch nudijo prosto izbiro postavitev polic in prostorne predale z različno stopnjo temperature. S popolno osvetlitvijo pa imate vedno jasen pregled nad vsemi vašimi živili.

PRAVI NASLOV ZA HLADILNIKE BOSCH: 
Priporočamo: ob hkratnem nakupu vgradnega hladilnika in kuhinje iz naše ponudbe, je vgradnja za hladilnik brezplačna.

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
Vgradni hladilniki z zamrzovalnikom ponujajo vso priročnost in funkcije sodobnih hladilnih aparatov: neopazno so skriti v dizajn kuhinje Alples in Dankuchen ter vam obenem ponujajo najvišjo raven priročnosti. Do ohlajenih živil lahko dostopate, ne da bi se bilo treba sklanjati. Spodnji del vsebuje prostoren zamrzovalni predel.  

Hladilnik Bosch z zamrzovalnikom zgoraj
Če pogosto uporabljate živila iz zamrzovalnika, vam priporočamo hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj. Če je zamrzovalni del na višini oči, se vam ne bo treba kar naprej sklanjati, da bi prišli do hrane. Tak hladilnik lahko postavite, kamor koli želite. Hladilnik lahko stoji samostojno ali pa  v sklopu kuhinje. 

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj
Vgradne hladilnike Bosch z zamrzovalnikom zgoraj priporočamo, če zamrznjena živila uporabljate pogosteje kot sveža. Hladilnik se enostavno vgradi v element kuhinje, kar lepo zakrije pozicijo hladilnika v kuhinji. 

Hladilnik Bosch z zamrzovalnikom spodaj
Pri teh prostostoječih hladilnikih z zamrzovalnikom je hladilni predel točno pred vami, na višini oči. Spodnji del vsebuje prostoren zamrzovalni predel, do katerega dostopate brez sklanjanja. 

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.