0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Počivalnik Bor

Počivalnik Bor

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Če se želite po stresnem dnevu primerno spočiti, je počivalnik Bor prava izbira za Vas. Z udobnim sedežem in zelo visokim naslonjalom nudi oporo celotnemu telesu. Raztegne se z potiskom telesa naprej in že se lahko odpočijete ali zaspite. Tudi zloži se zelo preprosto in sicer se noge potisne navzdol in počivalnik skoraj sam skoči v normalno lego. Na voljo je tudi električen počivalnik. 

Trpežen mehanizem bo zagotovil dolgo življenjsko dobo, igrate pa se lahko tudi z barvnimi kombinacijami in počivalnik obarvate v svojem stilu.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo