Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Moderne kuhinje Plana Alples

Kuhinjski elementi, ki povezujejo kuhinjo z dnevno sobo.

 

Moderna kuhinja čistih linij z posebnim vgradnim linijskim ročajem. Ročaj je funkcijsko in oblikovno izpopolnjen z novo dvojno izvedbo pri stiku dveh vrat. Za še lepši videz kuhinje poskrbijo kuhinjski elementi z odpiranjem na pritisk. Nova izvedba vitrine ima tiskan okvir na satiniranem steklu. Moderna kuhinja pa vam nudi tudi pestro izbiro notranjih dodatkov v predalih in omaricah. Stenski dodatki pa poskrbijo, da je vse na svojem mestu. 

programu za izris kuhinj vam v 3D pogledu izrišemo vašo novo moderno kuhinjo Alples, postavljena po elementih, vaših željah in izdelana točno za vaš dom po meri, do milimetra natančno.

Kuhinja Plana izdelana po RAL karti, lak mat in sijaj izvedba.

Posebnosti kuhinje Plana Alples:

  • vgradni dvojni linijski ročaj na stiku para vrat 
  • kuhinja, ki se izdeluje v vseh barvah Alples
  • 13 melamin lesnih in enobarvnih dekorjev
  • NOVOST, izdelava v 2 dekorativnih dekorjih
  • lak laminat sijaj: bela in magnolija
  • lak laminat mat: bela
  • izbrane barve so možne tudi v izdelavi s 3D robom
  • 24 enobarvnih izvedb v lak mat in sijaj obdelavi

Priporočamo:

 
 
 

Blog

 

Moderne kuhinje vam v naših salonih prikažemo s 3D izrisom. 

Klasične in moderne kuhinje, ki jih najdete v naših salonih pohištva so narejene iz kvalitetnih materialov zaradi česar so zelo vzdržljive in imajo dolgo uporabno dobo. Klasične in moderne bele, a tople kuhinjske površine so vsakodnevno izpostavljene raznim obremenitvam, zato zahtevajo primerno nego. Za ohranjanje vrednosti lakiranega kuhinjskega pohištva, je potrebno upoštevati določena navodila za nego. Delovne plošče modernih kuhinj lahko izbirate v temnih ali svetlih barvah. Na površino delovne plošče v moderni kuhinji oziroma spremembo barve površine plošče, lahko vpliva tudi vlaga oziroma para iz pomivalnega stroja, če ga odpirate takoj po končanem ciklusu. Zato priporočamo odpiranje stroja 30 minut po končanem ciklusu pranja. Da bo odločitev lažja, nudimo osebno svetovanje na vašem domu.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.