Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Ležišča in vzmetnice

Znano je, da na spanje ne vplivajo le obremenitve prejšnjega dne, ampak tudi pogoji za spanje, med katerimi imata postelja in ležišče pomembno vlogo. O dobrem spanju govorimo takrat, ko je dosežen zadosten počitek. Kazalec nezadostnega spanca je na primer dnevna utrujenost. S stališča ergonomije pa je pomemben sproščen položaj telesa brez napetosti hrbtenice, učinkovita razbremenitev pritiskov na telo, dobra prekrvavitev telesa in zadostno odvajanje toplote in vlage, da se v postelji ne potimo.

V postelji preživimo eno tretjino življenja. Dobro spanje ponoči odloča o tem, kako uspešno obvladujemo dnevne obremenitve. Mnogo tega, kar uspemo storiti preko dneva, se namreč odloči v spanju. In prav nobenega razloga ni, da dan začenjamo z jutranjo utrujenostjo, če lahko večji del teh težav rešimo z dobrim ležiščem.

Za ležišča se uporabljajo različni materiali, največkrat izbran material je lateks, žepkaste vzmeti in pene različnih vrst. Vsi ti materiali, če so kakovostni in prvovrstno obdelani, učinkovito podpirajo telo, praviloma pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo. Investicija v kakovostno ležišče, posteljni vložek in vzglavnik, ki ustreza našim spalnim navadam, je vsekakor najbolj dolgoročna naložba v naše zdravje.

 

Razvrsti produkte po:
 
 

Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.