0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Globus

Trenutek miru za pustolovske duše.

Spalnica Globus

Trenutek miru za pustolovske duše.

V spalnici Globus je priložnost za počitek na dosegu roke. Kvalitetna pohištvo, ki je dosegljivo vsem željnim blagodejnega počitka in zatočišča pred burnim zunanjim svetom. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini:

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Globus

Spalnica Globus velja za eno izmed najbolj dostopnih spalnic v celotnem Alples programu. Primerna je za ljudi, ki želijo dolgotrajno kvaliteto svojega spalničnega pohištva po sprejemljivih cenah.

Osnovni les kot glavni sestavni del postelje in ostalih elementov je živahna češnja. To je mogoče kombinirati s tremi različnimi barvami: peščena bež, vzorec globus in vzorčasto steklo globus.

  • možnost izbire med približno 70 različnih osnovnih elementov
  • nizki, srednje visoki in visoki osnovni elementi
  • prostorne garderobne omare s klasičnimi ali drsnimi vrati
  • možen kasnejši dokup posameznih elementov
  • predali v podnožju namesto fiksne letve

Dokumenti

Kakovost pohištva je pogosto razlog za dobro počutje v prostoru. Daje občutek varnosti in trajnosti, kar sta dve glavni izročili Alples spalnic. Poleg garancije kakovosti spalnice Alples s seboj prinašajo tudi prostornost in skoraj neomejeno kombiniranje spalničnih elementov po želji vsakogar.

Močna stran Alples spalnice Globus je zagotovo njena dostopnost in fleksibilnost. Barva češnje v kombinaciji z eno izmed treh barv front poskrbi za eleganten in prefinjen videz, predvsem pa za umirjeno in sproščeno vzdušje, ključno za glavno funkcijo dobre spalnice - kvaliteten spanec.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo